Kandidaat voor de functie van secretaris SVD

EVEN VOORSTELLEN.

Laat mij me even aan jullie voorstellen: ik ben de beoogd nieuwe secretaris van de Senioren Vereniging Doetinchem als jullie daar in de jaarvergadering mee instemmen.

Ik heet Leo Schipperheijn en ben nog 73 jaar oud, ik ben getrouwd en heb samen met mjn vrouw twee dochters en twee kleinkinderen. Vrijwilligers werk doe ik reeds bij de Zonnebloem, afdeling Doetinchem-Zuid. Ik ben daar voorzitter. In 2010 ben ik gepensioneerd, maar heb nog door gewerkt tot 1 januari 2016. In mjn werkzame leven was ik de laatste 16 jaren (ambtelijk) secretaris van een indicatie commissie.

Ik hoop in de toekomst met plezier en succes voor jullie de secretaris te kunnen zijn.

Leo Schipperheijn

Nieuwe bankrekening SVD

Om administratieve redenen heeft de vereniging voor een andere bank gekozen. Gevolg is dat we nu dus ook een andere bankrekening hebben.

De nieuwe bankrekening is: NL 42 RABO 0328 9923 56

Artikel Seniorenvereniging zoekt verjonging

Hier kunt u het artikel lezen/downloaden dat over dit onderwerp in het streekblad heeft gestaan.