Bustocht op 14 juni 2022

Hierbij nodigen wij U uit voor een gezellig dagje uit.

Datum: Dinsdag 14 juni 2022.

Vertrek uit Doetinchem om 9.30u. Opstaplocatie wordt later bekend gemaakt.

Het programma:

• Weistaar te Maarsbergen. Koffie met gebak, filmpresentatie en kaasproeverij.

• Bezoek aan Barneveld. U krijgt hier ook een lunch aangeboden.

• De dag wordt afgesloten met een diner bij de Plok in Didam.

• Thuiskomst ongeveer 19.30u.

Geeft U snel op, het aantal plaatsen in de bus is beperkt. Een aantal van U heeft zich al opgegeven tijdens de jaarvergadering.

De kosten voor deze dag zijn € 65,- p.p. Graag vooruit betalen op bankrekening NL 42 RABO 0328 9923 56 t.n.v Senioren Vereniging Doetinchem.

Opgeven bij: Nelleke IJsebrands, email: j.ijsebrands@kpnplanet.nl Tel: 0314 330411.

ACTIVITEITEN

De afgelopen periode waren door de maatregelen, die de overheid had afgekondigd voor de bestrijding van het coronavirus, alle activiteiten afgelast.

Hieronder kunt u de activiteiten bekijken, die de Senioren Vereniging Doetinchem in2021 heeft georganiseerd.

In de maanden januari tot en mei hebben geen activiteiten plaatsgevonden in verband met de COVID-19 maatregelen.

Activiteiten, die in 2021 wel georganiseerd zijn door de activiteitencommissie, zijn:

1. Op 29 juni 2021 de Algemene Ledenvergadering  met aansluitend een lunch-buffet.
  2. Op 9 oktober 2021 het eerste lustrumfeest van de SVD. Bijna 100 leden waren aanwezig.

Daarnaast ondersteunt de SVD onderstaande doorlopende activiteiten

• Lief en leed
  • Leesclubs
  • Kegelclub "Nooit Te Oud"
  • Fietsclub "De Deurtrappers".
  • Ruil- en verzamelbeurs