Kies je Sport Senioren

• Sportstimuleringsproject voor 55+
  • Kennismaken met het beweegaanbod bij de vereniging
  • Periode van 20 september t/m 31 oktober 2021
  • Aanmeldingsprocedure

Actief op uw oude dag!

Graag  willen wij u wijzen op de raadgever “Actief op uw oude dag – lichamelijk en geestelijk in vorm blijven” van C&A met tips:

• hoe u na uw pensionering actief kunt blijven en invulling kunt geven aan de dag.
  • Er worden tips gegeven om de overgang van het werkleven naar het pensioen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Daarnaast zijn er zes artikelen met de onderwerpen: lichamelijk fit blijven, sport voor senioren, een gezonde geest houden, het geheugen trainen, vrijwilligerswerk voor senioren en samen met anderen actief zijn.

De artikelen vindt u door hier te klikken.

Walking Football

Elke woensdag inloop vanaf 13.00 uur met gratis koffie of thee.

Locatie VV Doetinchem Bezelhorstweg 85

Voor mannen en vrouwen vanaf 55 jaar.

Kosten 12 euro per maand.

Een training start met een lichte warming-up en wat behendigheidsoefeningen. Vervolgens wordt er wandelend gevoetbald. U hoeft dus geen voetballer te zijn om mee te kunnen doen. Niets is verplicht, alles naar eigen kunnen. Het plezier staat voorop.

Nadere informatie bij Roel Hartgers. Tel 0314-330992.