Kegelclub "Nooit te Oud"

De kegelclub N.T.O. van de Senioren Vereniging Doetinchem bestond maart 2015 30 jaar.

Op vrijdagmiddag, 1 x per 14 dagen - in de oneven weken -, kegelen wij van 13.30u. tot 16.30 uur in het kegelcentrum Frielinkhof aan de Willem Rodalaan te Doetinchem.

Wij doen dit niet in competitieverband, maar in een informele sfeer. Ons credo is: Meedoen is belangrijker dan winnen.

Er kunnen minimaal 12 en maximaal 18 deelnemers geplaatst worden. We kunnen thans nog 2 dames en/of heren plaatsen.

Heeft U interesse in gezond bewegen en een gezellige middag, dan kunt U zich opgeven bij:

Mevrouw A.Wenneker, telf.nr.0314-341090 of per e-mail: h.wenneker32@gmail.com  .Ook voor informatie kunt U haar bellen.

Het volgende klaaglied is bij onze club niet aan de orde, we blijven n.l. altijd optimistisch!

"Klaaglied van een poedelgooier”.

“Kegelbaan, ik wil ow vroagen
Wat is er toch fout gegoan?
Ik stoa hier met un bal te smiete,
moar de kegels blieve stoan.
‘k heb toch echt mien best gedoan.
Vertel mien efkes, vertel mien efkes,
‘k heb toch echt mien best gedoan.
Wat heb ik nou verkeerd gedoan?”