Welkom op deze website

De Senioren Vereniging Doetinchem (SVD) stelt zich ten doel de belangen van senioren te behartigen in de ruimste zin van het woord, zowel individueel als collectief.

Belangrijke mededeling jubileumfeest op 9 oktober

Alle leden die deelnemen aan het jubileum feest op 9 oktober moeten een legitimatie meenemen en bewijs van vaccinatie of een negatieve coronatest niet ouder dan 24 uur. Dit i.v.m. de
geldende overheids maatregelen.

NIEUWE LEDEN

Uiteraard willen wij als vereniging verder groeien! Daarom zijnwe  een permanente ledenwerfaktie gestart. Voor ieder nieuw lid dat U aanbrengt, ontvangt U een VVV- cadeaubon van €10,- . Als de betaling van het nieuwe lid op de bankrekening van onze vereniging is bijgeschreven, wordt de attentie bij U thuis bezorgd!

Schouders er onder! Samen worden we sterker!

Spreekuur voor reizen met het OV

Beschikbaarheid telefonische spreekuren

Heeft u vragen over reizen met het OV? Maak dan gebruik van het telefonisch spreekuur en bel 038 – 303 70 10.

• Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur
  • Dinsdag en donderdag van 13.30 tot 15.00 uur
  • Maandag en woensdag van 18.30 tot 20.00 uur

De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!

Voor meer informatie: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.