Welkom op deze website

De Senioren Vereniging Doetinchem (SVD) stelt zich ten doel de belangen van senioren te behartigen in de ruimste zin van het woord, zowel individueel als collectief.

Heeft u vragen over het corona virus?

Hebt U als lid van de SVD  vragen hebben over zaken m.b.t.het corona virus of andere beperkingen, die nu gelden, dan kunt u contact opnemen met:

  • onze ouderen adviseur Berry Gerritsen via telefoon: 0314-324840 of via de email:a.gerritsen20@kpnplanet.nl
  • onze voorzitter J.IJsebrands via telefoon: 0314-330411 of via email: j.ijsebrands@kpnplanet.nl

 LUISTEREND OOR

Als U als lid van onze vereniging behoefte heeft aan een praatje, omdat U door de corona crisis eenzaam bent en weinig dagelijkse sociale contacten heeft, zijn wij er voor U.

Ons bestuurslid Henk Koldewijn is dagelijks bereikbaar van 19 tot 22 uur op het telefoon nummer 06-55907275. Gewoon even met elkaar bellen in deze bijzondere tijd kan een goede ondersteuning zijn!

Verzamelbeurs 21 maart a.s. gaat niet door!

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus kan de verzamelbeurs van 21 maart a.s. in de Bezel-Inn niet doorgaan. Voor de volgende Verzamelbeurs moeten we afwachten hoe e.e.a. verder verloopt. Als het weer door kan gaan, worden de betrokkenen hierover geïnformeerd.

 

NIEUWE LEDEN

Uiteraard willen wij als vereniging verder groeien! Daarom zijnwe  een permanente ledenwerfaktie gestart. Voor ieder nieuw lid dat U aanbrengt, ontvangt U een VVV- cadeaubon van €10,- . Als de betaling van het nieuwe lid op de bankrekening van onze vereniging is bijgeschreven, wordt de attentie bij U thuis bezorgd!

Schouders er onder! Samen worden we sterker!

Nieuwe leden Kegelclub NTO welkom

De kegelclub Nooit te Oud heeft nog plaats voor 2 nieuwe leden. Zowel dames als heren zijn welkom. Wij kegelen 1 keer in de 14 dagen van de even weken op vrijdagmiddag van half twee tot ongeveer half vijf.

Aanmelden kan bij Ardie Wenneker telf. 0314 341090  Lees meer